hd porn

UPS

  • O nama

  • Obavijesti

  • Projekti

  • Kontakt

Udruga primijenjenog strojarstvaUPS je nevladina i neprofitna udruga studenata Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje i Ekonomskog fakulteta u Splitu okupljenih s ciljem projektiranja i konstruiranja trkaćeg bolida za međunarodno natjecanje Formula SAE za studente diljem svijeta.

Udruga je osnovana u studenom 2010. i broji 32 člana. Predsjedništvo udruge čini predsjednik Deni Milišić, dopredsjednik Goran Jeličić i tajnik Marko Koprčina. Mladi studenti Strojarstva, Elektrotehnike i Poslovne ekonomije putem ovog projekta usavršavaju svoje performanse i teoretska znanja kroz razvoj marketinga proizvoda, upravljanje vremenom, upravljanje projektima, team building, budžetiranje, prezentacijske vještine te druge segmente upravljanja.

Udruga primijenjenog strojarstva putem ovog međunarodnog natjecanja predstavlja Sveučilište u Splitu na međunarodnoj razini i kao takvoga ga želi učiniti konkurentnijim i atraktivnijim, što bi kao posljedicu imalo privlačenje studenata iz cijele Europe u Split. Istražili smo tržište, proučili moderne tehnike dizajniranja, koristili računalne simulacije i analize, te naposljetku testirali najefikasnije načine proizvodnje kako bi dobili bolid koji će ostaviti trag u automobilskoj industriji.

Trenutno nema novih obavijesti.

FESB Racing Team

“FESB RACING TEAM” je projekt koji je po prvi put pokrenut na Sveučilištu u Splitu od strane članova udruge UPS. Sudjelovanjem na natjecanju “Formula Student SAE” u ljeto 2012. godine, nastoji se započeti tradicija koja će Udrugu i tip natjecanja učiniti prepoznatljivim i zanimljivim širem krugu studenata, a koji će kontinuiranim uključivanjem projekt učiniti sve boljim i kvalitetnijim. “Formula Student SAE” je projekt čija je osnova izazvati studente iz cijelog svijeta koji kao zadatak imaju projektirati i izgraditi single-sjedala trkaće automobile (bolide) koji se naknadno testiraju na natjecanju na poznatome Silverstone Circuit. “Formula Student SAE” je najveće natjecanje te vrste u Europi koje je pokrenuto 1998. godine od strane Instituta strojarskih inženjera (IMechE- Institution of mechanical engineers), u suradnji s mnogim kompanijama u industriji.

Godišnji “Formula Student” događaj se održava na kraju svake akademske godine, obično početkom srpnja. Treba naglasiti da nije samo najbrži automobil onaj koji osvaja nagradu, već studenti za pobjedu na natjecanju moraju uravnotežiti brzinu, sigurnost, pouzdanost, cijenu i izvrsnost kvalitete. Timovi se ocjenjuju u više kategorija, pobjeđuje onaj tim koji ima najviše sakupljenih bodova od maksimalno mogućih 1000 bodova uzimajući u obzir ubrzanje, proklizavanje, autoslalom, izdržljivost, potrošnja, dizajn, održivost i poslovna prezentacija.

Predsjednik udruge:
Deni Milišić

098/9785322

Službeni mail udruge:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica