hd porn

Tečajevi

Radionica "Kako pripremiti projekt"

Povodom objave natječaja “Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije”, na koji se mogu prijaviti projekti koji svojom provedbom poboljšavaju suradnju znanosti i gospodarstva te približavaju istraživanje i inovacije potrebama poduzetnika, održat će se informativna radionica o uvjetima natječaja te iskustvima u pripremi i provođenju projekata u suradnji s gospodarstvom. 

Radionica će se održati u utorak, 4. veljače na drugom katu sjeverne zgrade Sveučilišne knjižnice u Splitu s početkom u 14 sati. Nakon predavanja, svi zainteresirani poduzetnici i znanstvenici imat će priliku međusobno razgovarati i razmotriti mogućnosti zajedničkog prijavljivanja projekta, a Ured za transfer tehnologije može Vam pomoći u pronalasku partnera i savjetovati Vas u pripremi projekta.

Poziv na radionicu i registracijski obrazac možete pronaći na internetskim stranicama Ureda za transfer tehnologije.

IMEF-ova radionica EXCELA

Alat koji su nekad upotrebljavali manjine, a danas nitko ne može bez njega. S njim ćete se susretati gdje god budete radili, u svakoj djelatnosti. Njegovo Veličanstvo, Microsoft Excel.

 

 

 

Udruga IMEF Split organizira još jedan ciklus Excel radionica. Radionice za osnovnu razinu će se održati u srijedu 22.01. u 18h, dok će se radionica za naprednu razinu održati također u srijedu, ali 29.1. u 18h. Lokacija radionice je Ekonomski fakultet, infolabovi 3 i 4 (aneks). Radionica je namijenjena studentima, učenicima, zaposlenima te svima ostalima koji žele naučiti služiti se MS Excelom. Možete se prijaviti na jednu ili obje razine, s tim da prisustvo na osnovnoj razini nije uvjet za prijavu na naprednu razinu. Više o samim radionicama i prijavama možete pronaći na stranicama IMEF Split.

 

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica