hd porn

S4S – Studenti Za Studente

  • O nama

  • Obavijesti

  • Projekti

  • Kontakt

Udruga S4S (Studenti za studente Split) je studentska udruga osnovana 2008. godine, a nije vezana ni uz jedan fakultet, tako da su naši članovi studenti gotovo svih sastavnica splitskog Sveučilišta.

Vodeći se starom izrekom Djela, a ne riječi, naša Udruga ne želi se zadovoljiti samo postojanjem i djelovanjem na papiru upravo kao što želi potaknuti sve svoje članove i svekoliku studentsku populaciju na učenje koje se ne ograničava na knjige. Vjerujući da svistudenti, iako ponekad možda nesvjesni svoje važnosti i veličine, nose u sebi odlike potrebne za stvaranje osoba koje vrhunski obavljaju svoj posao i koje su sposobne svoje znanje prenijeti drugima, želimo izvući ono najbolje iz svakog pojedinca koji će se jednog dananazivati akademskim građaninom. Smatramo poželjnim da se studenti okušaju u što više sfera djelovanja, razvijajući tako vještine za koje možda nisu ni mislili da ih posjeduju te šireći svoje interese i znanja.

Cilj nam je, dakle, animirati prosječnog studenta na rad na sebi, kojeg će postići radeći i učeći u polju širem od onog koje obuhvaća gradivo fakulteta kojeg polazi; priključivši se našoj Udruzi, svatko će, ovisno o afinitetima, imati priliku okušati se u novinarskom,marketinškom, humanitarnom, informatičkom ili radu na radiju.

Vjerujući da je u nama snaga koja će sutra činiti bolji svijet, danas radimo na buđenju i održavanju budnom te snage, baš kao i na provociranju sreće koja proizlazi iz rada s drugima i rada na sebi. Nebo nam je granica!

Trenutno nas je tridesetak, a nove članove primamo jednom u semestru.

Za više informacija obratite nam se putem S4S Portala (www.szssplit.hr), Facebook stranice Udruga Studenti Za Studente Split, na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Predsjednik: Ivan Bačelić-Grgić

Potpredsjednica: Bernarda Privšek

Trenutno nema novih obavijesti.

Samo u akademskoj godini 2012./2013. organizirali smo brojna događanja u kojima su mogli   sudjelovati svi zainteresirani studenti:

U prosincu smo, osim dobrovoljnog darivanja krvi u studentskom domu „Hostel“, organizirali  humanitarnu akciju „Igračka jedna osmijeha vrijedna“, koja je trajala tjedan dana na svim  većim splitskim fakultetima – i studenti i profesori donosili su igračke, knjige i DVD-ove koje su  potom članovi udruge S4S slagali u pakete i darovali djeci koja su božićne blagdane provodila na   Pedijatrijskom odjelu KBC-a Firule, kao i članovima Doma za djecu Maestral, Centra za odgoj i  obrazovanje Juraj Bonači i Centra Samaritanac. (više na: http://szssplit.hr/s4s-mjesec-darivanja- hvala-svima/14570/ )

– U siječnju smo organizirali projekt S4S Knjiga žalbi i pohvala, u sklopu kojeg su splitski  studenti dva tjedna imali priliku u Knjige upisati sve svoje žalbe i pohvale na račun matičnih  fakulteta, a sve napisano iznijelo se na S4S večeri u Sveučilišnoj knjižnici pred splitskim  dekanima i rektorom, koji su komentirali sve napisano i obećali uvažavanje studentskih  prijedloga i promjene nabolje. Projekt je bio pohvaljen od strane dekana i rektora, ali i iznimno  medijski popraćen. (više na: http://szssplit.hr/s4s-vecer-knjiga-zalbi-i-pohvala/15187/ )

– Ožujak smo posvetili kulturi, tako da smo organizirali tri filmske večeri u učionici  doma „Hostel“, a održani su i fotografski i literarni natječaj za sve zainteresirane studente.  Osim toga, u jednom splitskom klubu organizirali smo Retro plesnjak, koji je oduševio sve  prisutne.

– U travnju smo u Info zoni i domu „Hostel“ održali dvije edukativno-zabavne S4S Sexy večeri,  na kojima smo održali predavanja o spolno prenosivim bolestima i o zanimljivostima o seksu, a  sve uz stand-up komediju i nagradne igre. (više na: http://szssplit.hr/s4s-sexy-vecer-pogodak-u- sridu/16305/ i http://szssplit.hr/petak-dan-za-metak-i-za-s4s-sexy-vecer/16474/ ) Pokrenuli smo i online anketu o seksualnim navikama splitskih studenata, koju je ispunilo  njih gotovo tisuću, a čiji su rezultati predstavljeni na jednoj od S4S večeri. (više na: http:// szssplit.hr/tko-se-najvise-seksa-na-sveucilistu-kome-je-desni-biceps-jaci-rezultati-s4s-seks- ankete/17076/ )

– Svibanj smo posvetili (ne)zaposlenosti organiziravši tri zanimljiva događanja; u Sveučilišnoj  knjižnici održano je predavanje mladih poduzetnika ( http://szssplit.hr/predavanje-mladih- poduzetnika-u-organizaciji-s4s-a-odusevilo-studente/17100/ ), kao i predstavljanje HZZ-a,  Student servisa i Mali sajam studentskih poslova ( http://szssplit.hr/predstavljanjem-student- servisa-hzz-a-i-studentskih-poslova-zakljucen-s4s-mjesec-nezaposlenosti/17374/ ), dok je u Info  zoni organizirana tribina o stručnom osposobljavanju ( http://szssplit.hr/s4s-tribina-1600-za- osposobljavanje-strucno-nedostizan-san-ili-razdoblje-mucno/17200/ ).

– U lipnju smo, u suradnji s UNICEF-om, organizirali humanitarni kartaški turnir na FESB- u za potrebe projekta „Prve tri su najvažnije“ ( http://szssplit.hr/s4s-humanitarni-kartaski-turnir- za-unicef-ov-projekt-prve-tri-su-najvaznije/17504/ ). Osim toga, sudjelovali smo u organizaciji  koncerta „Rock do daske“, održanog na Starom placu.

– osim navedenih akcija, tijekom cijele akademske godine poticali smo sve studente na  volontiranje, posebno člancima i intervjuima na S4S Portalu i u emisiji S4S radio, ali i  vlastitim primjerom – u studenom smo tako volontirali u Domu Maestral, COO Juraj Bonači i  Udruzi gluhih i nagluhih , a u siječnju smo  sudjelovali i u O’LaLa akciji kuhanja za beskućnike (http://szssplit.hr/s4s-u-olala-akciji-kuhanja- za-beskucnike-4/15052/ ).

– vrijedi spomenuti i da smo tijekom cijele akademske godine darivali studente na portalu  Portala i S4S Facebook stranici, i to ulaznicama za kazališne predstave, kino projekcije, izložbe i  koncerte, besplatnim tečajevima poput onog kreativnog pisanja, kao i poklon bonovima raznih  restorana, kafića i trgovina, nastojeći tako studentima priuštiti stvari koje su im zbog financijske  situacije često nedostupne.

– na kraju je važno istaknuti i web stranicu naše Udruge, S4S Portal (http://szssplit.hr/ ), koji je,  svakodnevno donoseći vijesti sa Sveučilišta, zanimljive intervjue sa studentima, profesorima i  dekanima, stalne članke poput Medicinskog kutka, Kuharice, Filmske preporuke i Uputnice, kao  i kolumne raznih tema, postao jedan od najčitanijih studentskih portala u Hrvatskoj. Isto tako,  jednom tjedno se emitira naša S4S radio emisija na valovima Radio Sunca, u kojoj ugošćujemo  zanimljive studente i predstavnike drugih studentskih udruga.

 


 

UREDNIŠTVO PORTALA:

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

SREDIŠNJICA UDRUGE (studentski problemi, bolonjski proces, edukacije, mediji…):

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

S4S MARKETING:

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

S4S RADIO:

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

S4S HUMANITARNI:

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica