hd porn

Studentski đir

  • O nama

  • Obavijesti

  • Kontakti

Studentski đir Split je studentski ogranak udruge Fokus koji omogućuje studentima da se razvijaju intelektualno, društveno, duhovno i fizički.


To postižemo organiziranjem tjednih druženja sa studentima na kojima imaju priliku raspravljati o životnim temama koje se u današnjem vrimenu rijetko spominju. To su teme o sreći, pomaganju, razvijanju karaktera, planovima za budućnost itd.
Studenti na ovaj način imaju priliku upoznat druge studente i razviti međusobna prijateljstva dok istodobno pomažu jedni drugima sa vlastitim iskustvima i znanjem.

SĐ također redovito organizira i seminare na kojima gostuju studenti i predavači iz cijelog svijeta, npr. iz Amerike, Njemačke, Poljske i mnogih drugih zemalja. Tijekom tih seminara studenti imaju priliku da upoznaju običaje i poglede studenata iz drugih zemalja te da na taj način prošire svoj svjetonazor.

Također često, na inicijativu samih studenata, organiziramo i  humanitarne akcije. Članovi SĐ se okupe sa željom da pomognu onima koji su u našem društvu zaboravljeni i prepušteni sami sebi. Česti su posjeti staračkom domu „Lovret“ ili centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“.
Ovakve „aktivnosti“ razvijaju humanitarnu stranu svakoga od nas i u tim trenucima shvatimo da smo zapravo tu da bi jedni drugima pomagali, a ne bili međusobno jedni protiv drugih.

Ima mjesta i za one nemirnijeg duha i  onih sa viškom energije, pa pripremamo izlete i studentske konferencije po Lijepoj našoj, a povremeno i izvan nje. U protekloj studentskoj godini smo posjetili Mosor, Brač, Zadar, Sarajevo.

Povremeno organiziramo i zanimljive radionice, poput Engleske pričaonice, tečaja gitare, radionice nakita za djevojke i pomoć pri učenju matematike za srodne fakultete.
Na kraju se ističe još jedna osobna aktivnost, a to su individualni razgovori zahvaljujući kojima se studenti bolje upoznaju i razvijaju dublja prijateljstva, ne ostajući na taj način samo površne kolege.

U Studentskom điru cijenimo iskrenost, aktiviranost, prijateljstva, kreativnost i druge slične kvalitete.
Ako želite biti dio toga ili želite steći koju od navedenih kvaliteta pridružite se Studentskom điru i neka Vaše putovanje započne!!

 

Trenutno nema novih obavijesti.

Sve o studentskom điru saznajte na Facebook stranici Fokus: Studentski đir

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica