hd porn

Sport

Obavijest o polasku autobusa na humanitarnu utrku Wings for life

 

Poštovane kolegice i kolege,

svi koji ste se prijavili za prijevoz na humanitarnu utrku Wings for life, autobus autoprijevoznika Autoherc/AP Imotski za Zadar kreće u nedjelju 8.5.2016 u 07:45 sa ceste (ulica Cvite Fikovića) ispred kafića Tinel u Studentskom domu (ulica ispod Ekonomskog fakulteta).

Povratak iz Zadra za Split je u popodnevnim satima nakon završetka utrke.

Trčimo za one koji ne mogu! 🙂


Vidimo se!

Vaš ‪#‎SZST‬

Jubilarna regata Sv. Duje

Povodom proslave dana grada Splita i blagdana Sv. Duje, u Splitu će se od 29. travnja do 1. svibnja održavati jubilarna, 15. Međunarodna veslačka regata Sv. Duje. Na regatnoj stazi duljine 1 km, snage će na otvorenom prvenstvu Sveučilišta u Splitu 29. travnja odmjeriti domaći studenti, dok će im se sutradan, na utrci sveučilišta iz Hrvatske i inozemstva pridružiti druge kolege. Posljednji dan regate rezerviran je za revijalnu utrku legendi sveučilišta u Oxfordu, Cambridgeu i Splitu, koja će se održati u splitskoj luci na stazi duljine 220 metara.

Prijave, program i sve detalje o regati pročitajte u brošuri: http://docdro.id/Qt2l34d

ODGOĐEN STUDENTSKI DAN SPORTA I AKTIVIZMA ZA SRIJEDU 29.10.2014.

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo Vas da se Studentski dan sporta i aktivizma i after party ”Pozdrav faksu”, zbog vremenskih neprilika, odgađa za srijedu 29.10.2014.g.

Prijave nam i dalje možete slati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Hvala Vam na razumijevanju i strpljenju.

FESB-ovci najbolji vaterpolisti

Kroz proteklih mjesec dana na bazenima ŠC Poljud održavalo se sveučilišno prvenstvo u vaterpolu, na kojem su konačnu pobjedu odnijeli studenti Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB).

Pet prijavljenih ekipa, FESB, Aspira, Kineziološki fakultet, Pravni fakultet i Ekonomski fakultet, igralo je jednkružni liga-sistem natjecanja u kojem se pobjeda vrednovala s tri boda a neriješeni rezultat s jednim bodom.
Studenti FESB-a ostvarili su pobjede u sva četiri susreta te su s ukupnih 12 bodova zasluženo osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju. Najveću konkurenciju imali su u Pomorskom fakultetu kojeg su u međusobnom susretu, predvođeni Butićem (4 pogotka), pobijedili 9:5.

„Pomorcima“ je to bio jedini poraz na prvenstvu te su s tri pobjede u ostalim susretima i ukupno 9 osvojenih bodova osvojili drugo mjesto dok su brončani studenti Pravnog fakulteta. Četvrto i peto mjesto zauzeli su studenti Aspire odnosno Kineziološkog fakulteta.
POREDAK:
1. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje  12 bodova
2. Pomorski fakultet                                                               9 bodova
3. Pravni fakultet                                                                     4 boda
4. Aspira                                                                                    3 boda
5. Kineziološki fakultet                                                           1 bod

Proslava Dana Katoličkog bogoslovnog fakulteta

Proslava Dana Katoličkoga bogoslovnog fakulteta održat će se u srijedu, 14. svibnja 2014. godine, a započet će euharistijskim slavljem koje će u 9 sati u kapeli Nadbiskupskoga sjemeništa predvoditi  fra Joško Kodžoman, provincijal .
Svečani akademski čin proslave uslijedit će u 10.30 sati u Velikoj dvorani Nadbiskupskoga sjemeništa, Zrinsko-Frankopanska 19.
http://www.unist.hr/Novostiidoga%C4%91anja/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/4944/Proslava-Dana-Katolickog-bogoslovnog-fakulteta.aspx

Ekipa Sveučilišta u Splitu na završnici košarkaškog Prvenstva Hrvatske

Aktualni europski prvaci, košarkaši Sveučilišta u Splitu, izborili su završnicu Sveučilišnog prvenstva Hrvatske kroz susrete poluzavršnice održane u Zadru 28. i 29. travnja. Tijekom dva dana, ekipa Sveučilišta u Splitu odmjerila je snage s kolegama iz Zadra, Rijeke i Dubrovnika te je s dvije pobjede zauzela drugo mjesto iza domaćina, ekipe Sveučilišta u Zadru.

Više…

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica