Nedjelja, Studeni 21, 2010

Studentski zbor Fakulteta građevine, arhitekture i geodezije u suradnji s Vanilla Club-om organizira live koncert grupe MAGAZIN u novom sastavu.

Prva brucošijada Fakulteta građevine, arhitekture i GEODEZIJE.
Standardne akcijeske cijene pića.

Prodajna mjesta:
Građevinsko – arhitektonski fakultet 8-16h
Ekonomski fakultet 8-16h
Pomorski fakultet 8-14h

Cijene ulaznice:
Ponedjeljak 40kn
Utorak 40kn
Srijeda 50kn
Četvrtak 50kn

Ostale informacije potražite na stranicama Studentskog Zbora GAF-st, na Facebooku.

 

U ponedjeljak, 15. studenoga u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu održana je tribina povodom Međunarodnog dana studenata i učenika koji se obilježava u spomen na 17. studenoga 1939. godine kada su u Pragu izbili studentski prosvjedi koji su rezultirali pogibeljom velikog broja prosvjednika i nacističkim zatvaranjem svih obrazovnih ustanova na području tadašnje Čehoslovačke.

Tribinu je započeo Vide Popović, dosadašnji predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, koji je pozdravio prisutne te im pokušao pobliže objasniti kakvo je to zapravo tijelo Studentski zbor i koja je njegova uloga u životu studenata.

Više…

Dragi naši, zbog vaših učestalih zahtjeva i molbi ovoga puta donosimo vam kompletnu emisiju, dakle osim centralnog dijela (razgovora sa gostom), možete preslušati i najaktualnije vijesti iz studentskog života te najave zanimljivih događanja pa čak i glazbene brojeve. Nažalost, zbog tehničkih problema nismo prije uspjeli uploadat emisiju od prošlog utorka, 9. studenog, tako da većina vijesti i više nije baš toliko aktualna, al bar ćete moći uživati u milozvučnom glasiću naše druge voditeljice Ljubice. Da više ne duljim, uživajte u slušanju!

 

Više…

Povodom Međunarodnog dana studenata i učenika, u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu i Vijeća učenika Splitsko – dalmatinske županije, u srijedu, 17. studenog 2010., održat će se u klubu “Hemingway” večer studenata. Ulaz je besplatan, a cijene pića će biti promotivne.

Više članaka…

Stranica 1 od 21

Početak
«
1

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 13 

Vi pitate

U

koliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

Mi smo tu za Vas.

Pitaj pravobranitelja

U

koliko mislite da su povrijeđena Vaša prava ili imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

 

Statut Studentskog Zbora

Pravilnik o studijima i sustavu studiranja na Sveučilištu u Splitu

Pravilnik o Studentskom zboru Sveučilišta u Splitu i drugim studentskim organizacijama koje djeluju na razini Sveučilišta u Splitu