hd porn

  • Što je ISIC?

  • Kako do kartice?

  • Popusti i pogodnosti

  • Putovanja

  • FAQ

Ako si student ili srednjoškolac stariji od 12 godina, iskaznica ISIC put je do brojnih ugodnosti i popusta po cijelom svijetu. Gdje god bio sa sobom nosi ISIC pa će ti putovanje biti lakše. Dostupne za tvoj džep bit će ulaznice za muzeje, zabavišne i nacionalne parkove, popusti u trgovinama, hostelima, a prije svega iskaznica će ti omogućiti niže putne troškove, tako da ćeš moći vidjeti više za manji novac.

Osim toga, kartica ISIC preduvjet je za kupovinu avionskih karata STA Travel koje ti omogućavaju vožnju u jeftinijim  i udobnijim prevoznim sredstvima. Zamisli vožnju u vlaku ili avionu. 24 sata ili 3 sata? Cijene su  usporedive i prilagođene upravo tebi.   Dakle, gdje god se nalazio, ne zaboravi ISIC!

UVJET
Studenti (redovni i izvanredni) ili đaci stariji od 12 godina

CIJENA
85,00 kn

Sve iskaznice možete izraditi u prostorijama F-toursa.

ŠTO SVE TREBAŠ ZA IZRADU STUDENTSKE ISKAZNICE?

* Mala fotografija 3×3 cm ( kao za osobnu iskaznicu ili pokaz )
* Potvrda o statusu da si student (indeks, iksica,…), prihvatljive su samo originalne potvrde o upisu
* 85,00 kn

ISIC iskaznicu možete naručiti online.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno možete kontaktirati 091/44-33-914.

„All the flavors of the world with ISIC” – „Osjeti sve okuse svijeta sa ISIC!”

ISIC iskaznica prihvaćena je u više od 120 zemalja diljem svijeta, a omogućuje popuste diljem svijeta, kao i unutar granica Hrvatske! Zato gdje god jesi imaju uz sebe svoju ISIC i uživaj u svakodnevnim aktivnostima za manje novca. Putuj, zabavljaj se, uči strane jezike, educiraj se, rekreiraj, uljepšavaj te uživaj u životu uz ISIC!

STA Zagreb agencija zadužena je za sklapanje ISIC benefit ugovora za Hrvatsku te naš tim je u stalnoj potrazi za kvalitetnim partnerima i ulaže znatan trud kako bi vam omogućio jedinstvene pogodnosti stoga budite stalno u toku sa našom listom ISIC popusta za Hrvatsku.

STA Zagreb je agencija za individualna putovanja i avio karte te je dio međunarodnog lanca – najveće turističke organizacije u svijetu STA Travel. Međunarodno sjedište STA Travel-a danas se nalazi u Londonu, a počeci su krenuli sa teritorija Australije.

U svijetu smo prisutni više od 25 godina u preko 80 zemalja svijeta, dok agencija u Hrvatskoj uspješno posluje već 12 godina.

STA Zagreb osim posebnih tarifa avio karata u ponudi ima i smještaj u hotelima i hostelima diljem svijeta, radne programe, škole stranih jezika te razne adventure programe (Tucan Travel, Gap Adventures, Trek America).

Više :: www.sta-zagreb.com

Pogledajte još zanimljivih studentskih putovanja na www.studentska.info

ISIC Hrvatska – tko smo?

Što je ISIC card?

Što je IYTC card?

Što je ITIC card?

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica