Nedjelja, Studeni 21, 2010

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakseu okviru Erasmus programa u akademskoj godini 2010./2011. Detalje natječaja možete pogledat ovdje.

U posljednjoj ovosezonskoj emisiji nakon najzanimljivijih vijesti iz studentskog života donosimo vam razgovor s Jelenom Barić, predstavnicom studentske organizacije AIESEC koja će nam reći nešto više o projektima i djelovanju organizacije te njenom značaju za studente splitskog sveučilišta. Stoga budite i sutra uz nas od 13 sati na www.stopfm.fesb.hr i uživajte u slušanju posljednje “Iksice” prije početka ispitnih rokova i dugog toplog ljeta!

POZIVAMO DEKANE, PROFESORE, STUDENTE I OSOBLJE SVEUČILIŠTA U SPLITU NA SVETU MISU ZAHVAKNICU ZA OVU AKADEMSKU GODINU U ČETVRTAK U 17. LIPMNA I 20,30 SATI U CRKVI SV. FRANE NA OBALI

Više…

AKADEMSKOJ ZAJEDNICI GRADA SPLITA I SVIM STUDENTIMA

Poštovani, obavještavamo Vas da nam se približava četvri susret mladeži grada Splita i okolice. Susret je predviđen za srijedu, 16. lipnja 2010. u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu u 20.30 sati.

Više…

Više članaka…

Stranica 3 od 14

3

Anketa

Da li ste zadovoljni kvalitetom studiranja na Sveučilištu u Splitu?

Zadnje na forumu

Napisao: nils
Sep.02.10
Napisao: joker12
Jun.24.10
Napisao: spongeBOB
Jun.22.10
Napisao: hub
Jun.15.10
Napisao: Gule88
Jun.04.10

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Mi na internetu

Vi pitate

U

koliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

Mi smo tu za Vas.

Pitaj pravobranitelja

U

koliko mislite da su povrijeđena Vaša prava ili imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

 

Statut Studentskog Zbora

Pravilnik o studijima i sustavu studiranja na Sveučilištu u Splitu

Pravilnik o Studentskom zboru Sveučilišta u Splitu i drugim studentskim organizacijama koje djeluju na razini Sveučilišta u Splitu