Nedjelja, Studeni 21, 2010

Nakon kratkog uskrsnog predaha  ponovno budite uz nas u emisiji „Iksica“ sutra od 13 sati na StopFM. Gošća sutrašnje emisije je doc. dr. sc. Željka Fuchs, predsjednica Organizacijskog odbora Festivala znanosti koji će se održavati od 19. do 24. travnja  na splitskom Sveučilištu. Tema ovogodišnjeg, osmog po redu, Festivala znanosti je Zemlja, a sa svim događanjima koja će se zbiti u bogatom tjednu koji je pred nama pobliže će nas upoznati naša sutrašnja gošća.

U organizaciji studentske udruge Hrvatske akademske zajednice Sveučilišta u Splitu 16. travnja 2010., petak, u 19.30 h u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa održat će se humanitarni koncert na kojem će nastupiti “Papa bend”, klapa “Tamarin”, klapa “Braciera”, VIS “Znak mira”, klapa “Lučac”, klapa “Dubrava”, klapa “Solin”, klapa “Mucigote”, “Sperantes”, klapa “Stobreč”, KUD “Jedinstvo”, klapa “Glorijet”, klapa “Štorija”.

Više…

Cijenjeni kolege pozivamo Vas na prezentaciju apsolventskih putovanja koja će se održati u utorak, 6.travnja 2010. na Pravnom fakultetu u predavaonici br. 7 u 14h.
Više informacija na www.apsolventska.info
p.s. apsolventska putovanja nisu rezervirana samo za apsolvente, već na njih mogu ići i drugi studenti.

U drugom izdanju Iksice u goste smo doveli predsjednicu udruge HAZ, Anu Pajdek. Više o samoj udruzi, načinu djelovanja i projektima možete doznati u prilogu kojeg smo i ovaj put pripremili za vas.

Više…

Više članaka…

Stranica 9 od 14

9

Anketa

Da li ste zadovoljni kvalitetom studiranja na Sveučilištu u Splitu?

Zadnje na forumu

Napisao: nils
Sep.02.10
Napisao: joker12
Jun.24.10
Napisao: spongeBOB
Jun.22.10
Napisao: hub
Jun.15.10
Napisao: Gule88
Jun.04.10

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Mi na internetu

Vi pitate

U

koliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

Mi smo tu za Vas.

Pitaj pravobranitelja

U

koliko mislite da su povrijeđena Vaša prava ili imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

 

Statut Studentskog Zbora

Pravilnik o studijima i sustavu studiranja na Sveučilištu u Splitu

Pravilnik o Studentskom zboru Sveučilišta u Splitu i drugim studentskim organizacijama koje djeluju na razini Sveučilišta u Splitu