Nedjelja, Studeni 21, 2010

Kad je čovjek sirotinja, nije mu do vlastitog imena, kazuje nam štićenica Udruge “Most”, što zajedno s bolesnom kćeri živi od tisuću i dvije stotine kuna mirovine.

Više…

Ovoga puta u središnjem dijelu emisije ugostili smo gospođu Gordanu Raos, ravnateljicu Studentskog centra, s kojoj smo popričali o aktualnoj problematici splitskih studenata na koju Studentski centar ima izravan utjecaj, te koji se koraci poduzimaju odnosno mogu poduzeti kako bi se poboljšao studentski standard u gradu podno Marjana. Inteview se nalazi dalje u tekstu.

Više…

Inteview iz četvrtog izadnja iksice donosimo s malim zakašnjenjem. Željka Fuchs je bila gost četvrte emisije, a u nastavku tekst možete poslušati interviw s njom.

Više…

Sutra, 29. travnja 2010., u 12.15 h u emisiji radio “Splita” gostovat će predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Vide Popović. Tema razgovora bit će model plaćanja školarina za studije na hrvatskim sveučilištima kojega je Rektorski zbor Republike Hrvatske predložio na usvajanje Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.

Više članaka…

Stranica 7 od 14

7

Anketa

Da li ste zadovoljni kvalitetom studiranja na Sveučilištu u Splitu?

Zadnje na forumu

Napisao: nils
Sep.02.10
Napisao: joker12
Jun.24.10
Napisao: spongeBOB
Jun.22.10
Napisao: hub
Jun.15.10
Napisao: Gule88
Jun.04.10

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Mi na internetu

Vi pitate

U

koliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

Mi smo tu za Vas.

Pitaj pravobranitelja

U

koliko mislite da su povrijeđena Vaša prava ili imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

 

Statut Studentskog Zbora

Pravilnik o studijima i sustavu studiranja na Sveučilištu u Splitu

Pravilnik o Studentskom zboru Sveučilišta u Splitu i drugim studentskim organizacijama koje djeluju na razini Sveučilišta u Splitu