Nedjelja, Studeni 21, 2010

detaljne informacije možete pronaći u PDF dokumentu

Ovoga puta u središnjem dijelu emisije ugostili smo rektora splitskog Svučilišta prof.dr.sc. Ivan Pavić,. Inteview se nalazi dalje u tekstu.

Više…

U organizaciji Studentskog zbora Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu od 27. do 29. svibnja 2010. održan je 4. kongres studenata biomedicinskih fakulteta. Na kongresu su uz domaće predstavnike Studentskog zbora i studentskih udruga (HAZ i CroMSIC) sudjelovali i predstavnici studentskih udruga i uredništva studentskih časopisa biomedicinskih fakulteta iz Zagreba, Mostara i Novog Sada.

Više…

Danas ponovno budite s nama od 13 sati na valovima studentskog radija StopFm u emisiji Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu „Iksica“. U središnjem dijelu emisije ugostit ćemo  dvije gošće, kolegice studentice i vrhunske sportašice Anu i  novopečenu europsku prvakinju u taekwondou Luciju Zaninović. Osim iskustava s netom završenog europskog prvenstva, sestre Zaninović, reći će nam kakva sve odricanja zahtijeva vrhunski sport  te koliko je moguće biti student  i ostvarivati zapažene rezultate i uskladiti naporne treninge s predavanjima. Zato provedite i danas 60 minuta uz nas i uživajte u slušanju!

Više…

Više članaka…

Stranica 4 od 14

4

Anketa

Da li ste zadovoljni kvalitetom studiranja na Sveučilištu u Splitu?

Zadnje na forumu

Napisao: nils
Sep.02.10
Napisao: joker12
Jun.24.10
Napisao: spongeBOB
Jun.22.10
Napisao: hub
Jun.15.10
Napisao: Gule88
Jun.04.10

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Mi na internetu

Vi pitate

U

koliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

Mi smo tu za Vas.

Pitaj pravobranitelja

U

koliko mislite da su povrijeđena Vaša prava ili imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

 

Statut Studentskog Zbora

Pravilnik o studijima i sustavu studiranja na Sveučilištu u Splitu

Pravilnik o Studentskom zboru Sveučilišta u Splitu i drugim studentskim organizacijama koje djeluju na razini Sveučilišta u Splitu