Anketa
Pobjednik SKL2005?
  
Glavni izbornik
Home
Vijesti
Traži
Skupina A
Skupina B
Rezultati A
Rezultati B
Statistika
Registracija
Korisnièko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku
Jo¹ niste èlan? Uèlanite se ovdje
Odigrano kompletno II. kolo
Nakon što su odigrane i posljednje utakmice II. kola, možete pogledati rezultate i izvještaje s utakmica te statistiku iz dosadašnjeg dijela prvenstva.
Kompletirano I. kolo
Kompletirano je prvo kolo studentske košarkaške lige, koja æe izgleda, i ove godine biti jako zanimljiva. Na stranici veæ sada možete pratiti rezultate, statistike i izvještaje s utakmica.

Napomena: korisnici Internet Explorer browsera mogu imati problema s prikazom tablica iz rubrike statistika, i zato molim strpljenja dok ne otklonimo problem (u meðuvremenu, savjetujemo korištenje nekog drugog browsera). :)) Admin
Dobrodošli na stranice Studentske košarkaške lige

 Konaèno, poèela je druga po redu, studentska košarkaška liga u organizaciji Studentskog zbora Sveuèilišta u Splitu. Liga æe se održavati od 28. ožujka  do 18. travnja nakon èega æe pobjednik kao i lani predstavljati splitsko Sveuèilište na državnom prvenstvu u Rovinju.

U ligi sudjeluje 12 ekipa koje æe predstavljati svoje fakultete. Kao i lani, utakmice lige se igraju u velikoj dvorani Sportskog Centra Gripe, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom. Ulaz je slobodan i naravno svi ste pozvani. Zato, doðite u što veæem broju i bodrite svoje kolege.

Sve pojedinosti oko termina utakmica i rezultata, kao i sve pojedinosti s utakmica možete pratiti na ovim stranicama.

Copyright 2000 – 2004 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.