Studentski zbor Sveuèili¹ta u Splitu!
Livanjska 5, 21000 Split tel: 021/344-904

Izbornik
Poèetna stranica
Kineziologija
Vijesti
Studentski zbor
Vanjski suradnici
Linkovi
Kontakti
Knjiga gostiju
Galerija slika
– – – – – – –
Forum
Oglasi
Chat
Knjige
Ko¹arka 2005
SMNL 2005
Download
Regata sv.Duje
 
Poèetna stranica

Vijest u zaka¹njenju – sveuèili¹na europska prvenstva
Autor: Administrator   
Tuesday, 23 August 2005

U organizaciji European University Sports Association ovoga ljeta odr¾ana su Sveuèili¹na prvenstva Europe. Kao sveuèili¹ni prvaci studenti na¹eg sveuèili¹ta i èlanovi Sveuèili¹ne ¹portske udruge nastupili su u tri najatraktivnija sveuèili¹na ¹porta; Ko¹arci, veslanju i malom nogometu. Kao i uvijek ponovno mo¾emo biti ponosni…
U Engleskom Cardiffu smo bili treæi iza Njemaèke i Èe¹ke i uzeli broncu u kraljevskoj disciplini ( u novom brodu!!!) dok su u Lattini malonogometa¹i izvrsnom igrom izgubili tek u finalu. Za ko¹arka¹e Poljska nije bila sretna zemlja, ali su udarili dobre temelje da i oni dogodine uzmu medalju.

Zadnji put obnovljeno ( Tuesday, 23 August 2005 )
Dalje
Primopredaja sveuèili¹nog veslaèkog èamca
Autor: Administrator   
Friday, 15 July 2005

Danas u klubskim prostorijama HVK "Gusar" sa opoèetkom u 11 sati, æe se izvr¹iti sveæana primoredaja sveuèili¹nog veslaèkog èamca "Sv.Duje – Universitas studiorum spalatensis". Sveæanosti æe biti i nazoèan docent dr. sc. Dragan Primorac, ministar znanosti, obrazovanja i ¹porta, rektor Sveuèili¹ta u Splitu  prof.dr.sc. Ivan Paviæ te ostali ugledni gosti i svijeta ¹porta, obrazovanja.

Dekan zbog studenata ili studenti zbog dekana?
Autor: Administrator   
Monday, 13 June 2005

Posljednjih dana, kako doznajemo od studenta PMF-a Sveuèili¹ta u Splitu koji ¾eli ostati anoniman, dogaðaju se stvari koje podsjeæaju, ako ne na nedemokratske, onda na neakademske metode poku¹aja promjene mi¹ljenja.Izbori za dekana ovog fakulteta koji su odr¾ani dana 09.lipnja, 2005. god., gdje su bila dva kandidata za dekana zakljuèeni su neodluènim rezultatom tj. jednakim brojem glasova.Studenti, èlanovi fakultetskog vijeæa, su par dana prije samog izbora odluèili podr¾ati kandidata koji se istaknuo po pitanju podr¾avanja mi¹ljenja studenata.

Dalje
Sveuèili¹no prvenstvo Hrvatske odr¾ano u Crikvenici od 18-20.05.2005
Autor: Administrator   
Friday, 03 June 2005

Na sveuèili¹nom prvenstvu Hrvatske odr¾anom u Crikvenici od 18-20.05.2005. studenti Sveuèili¹ta u Splitu ostvarili su izvrsne rezultate osvojiv¹i dva prva mjesta i to u malom nogometu i ko¹arci. Sudjelovalo je 7 momèadi.Grupa A: Dubrovnik, Split, Zagreb i Karlovac, grupa B: Osijek, Rijeka i Zadar. Prve dvije ekipe iz svake grupe plasirale su se u polufinale.
Rezultati utakmica malonogometne momèadi splitskog Sveuèili¹ta:

  • Split – Dubrovnik 6:0
  • Split – Karlovac 6:1
  • Split – Zagreb 2:2

Polufinale:Split – Osijek 8:4

Finale:Split – Dubrovnik 7:2.

Sveuèili¹te u Splitu predstavljala je momèad Ekonomskog fakulteta koja je osvojila splitsku Sveuèili¹nu ligu. Tako se osvojenim prvenstvom Hrvatske plasiralo na Europsko prevnstvo koje æe se odr¾ati u Italiji u sedmom mjesecu. Takoðer ko¹arka¹ka momèad Sveuèili¹ta u Splitu osvojila je prvenstvo te se plasirala na Europsko prvenstvo krajem ¹estog mjeseca u Poljskoj. ®elimo im puno uspjeha.

Zadnji put obnovljeno ( Monday, 06 June 2005 )
Dalje
Izabrano novo vodstvo
Autor: Administrator   
Wednesday, 01 June 2005

Dana 29.04.2005. godine temeljem èlanka 7. zakona o Studentskom zboru i Statuta Studentskog zbora Sveuèili¹ta u Splitu, predsjednik Studentskog zbora Sveuèili¹ta u Splitu sazvao je redovitu Izbornu Skup¹tinu.
Dosada¹nji predsjednik Ante Pri¾miæ i njegovi suradnici u svom mandatu Studentski zbor uèinilu su prepoznatljivim, uspostavili izvanrednu suradnju sa gospodom iz Ministarstva, Rektorom i svim fakultetima Sveuèili¹ta u Splitu.

Zadnji put obnovljeno ( Monday, 06 June 2005 )
Dalje
<< Poèetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeæa > Kraj >>

Rezultati 1 – 9 od 148
Aktualno
Registracija
Korisnièko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku
Jo¹ niste èlan? Uèlanite se ovdje
Pretra¾i
Chat
Tko je s nama
Imamo 2 gostiju na stranici

 
Copyright 2000 – 2004 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.