hd porn

IAESTE

  • O nama

  • Obavijesti

  • Projekti

  • Kontakt

Što je IAESTE?

Naziv Udruge na engleskom jeziku glasi: The International Association for Exchange of Students for Technical Experience.

Naziv Udruge na hrvatskom jeziku glasi: Hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti ( HUMRSPTZ).

IAESTE Croatia je hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti. IAESTE Croatia ima svoje podružnice  u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu. Ova udruga je namijenjena studentima tehničkih fakulteta. Osnovni cilj udruge je osigurati studentima stručno praktično iskustvo u inozemstvu radom u struci. Svoje djelovanje temelji na odlasku hrvatskih studenata na stručnu praksu u inozemstvo te dolasku stranih studenata na stručnu praksu u Hrvatsku. Praksa se održava u svjetskim firmama i fakultetima, a prakse se dodjeljuju na osnovu natječaja. Osim natječaja za dodjelu stručne prakse udruga organizira putovanja između lokalnih i međunarodnih odbora IAESTE-a, upoznavanju njihovih kultura te promoviranju hrvatske kulture.

Kad se raspisuje natječaj?

Natječaj za stručnu praksu raspisuje se jednom godišnje, tijekom mjeseca studenog i traje mjesec dana. Na natječaj se mogu prijaviti studenti od treće godine studija. Period trajanja prakse je od 6 tjedana do godine dana (najčešće, dva do tri mjeseca). Studenti su za svoj rad plaćeni te sve troškove tokom obavljanja prakse snose sami. Natječaj i prijave koordinira IAESTE Croatia.

Dali moram biti član da se prijavim na natječaj?

Da bi ste se prijavili na natječaj dodjele stručne prakse u inozemstvu ne trebate biti član, iako samim članstvom i radom u udruzi ostvarujete dodatne bodove koje vam mogu pomoči prilikom natječaja.

Gdje nas možete pronaći?

Sastanci  IAEST-a Split se održavaju u zgradi FESB-a (Fakultet elektrotehnike strojarstva i brodogradnje), jednom tjedno u sobi A112, utorkom od 20-21 sat. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno nam se pridružite na sastanku te saznajte odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju.

Sve ostale informacije možete pronaći na stranicama gdje su objavljeni detalji o samoj udruzi, njezinom radu te iskustva studenata koji su bili na praksi u inozemstvu:

www.iaeste.hr

Facebook

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica