hd porn

FISEC

  • O nama

  • Obavijesti

  • Projekti

  • Kontakt

FISEC (Food Industry Students European Council) je europsko udruženje studenata prehrambene tehnologije i srodnih znanosti (kemijska tehnologija, kemija, biologija, agronomija i sl.) čija povijest seže u 1989. godinu kada je udruga i službeno osnovana u francuskom Nancyu. Temeljna zadaća FISEC-a je organizacija stručnih konferencija i seminara na kojima studenti imaju prigodu steći uvid u najnovija dostignuća na polju prehrambene tehnologije i drugih biotehničkih znanosti te raditi na jačanju vlastitih prezentacijskih i organizacijskih sposobnosti.

Dva su susreta koja čine okosnicu međunarodne aktivnosti FISEC-a:

General Assembly (Generalna skupština) je godišnja konferencija koja se održava u travnju ili svibnju. Tada se održavaju izbori za članove Izvršnog odbora (Executive Committee) koji su izravno birani od strane predstavnika lokalnih podružnica FISEC-a (Local FISEC Committee), a isto tako se održavaju i službeni sastanci te stručne ekskurzije.

Food Convention (Prehrambena konvencija) se održava u studenom mjesecu, a naglasak je stavljen na stručno usavršavanje sudionika manifestacije. Program konvencije uključuje posjete proizvodnim pogonima te stručna predavanje i radionice.

FISEC je tijekom godina ostvario suradnju sa drugim studentskim udrugama djelujući u okviru IFISO-a, foruma svjetskih studentskih organizacija,  te EFFoST-om i ISEKI-jem, međunarodnim organizacijama koje okupljaju akademske kadrove na polju prehrambene tehnologije,biotehnologije, nutricionizma i sl.

FISEC Split na međunarodnu scenu stupa krajem 2006. godine sudjelovanjem njegovih članova na Prehrambenoj konvenciji u Faru, Portugal. Nedugo nakon toga, početkom 2007., je uslijedila i službena registracija Udruge.

Trenutno nema novih obavijesti.

Od svog osnutka pa do danas FISEC Split je organizirao 4 međunarodna skupa studenata:

– FISEC General Assembly 2007. u Splitu.
– FISEC Summer School “Adriatic Adventure” u Tkonu, otok Pašman.
– IFISO Meeting 2008. u Splitu
– Leadership Summer School 2009. u Splitu.

Članovi FISEC-a Split redovito i aktivno sudjeluju na konferencijama FISEC-a koje se organiziraju diljem europskog kontinenta (Turska, Belgija, Bugarska, Srbija, Portugal, Poljska i dr.)

Neovisno o međunarodnim aktivnostima, članstvo udruge jednom godišnje organizira Motivacijski vikend na kojemu sudjeluje cjelokupno članstvo Udruge. Raspravlja se o rezultatima dosadašnjih aktivnosti i promišlja strategija za buduće djelovanje.

Sjedište Udruge se nalazi u prostorijama Kemijsko – tehnološkog fakulteta, Teslina 10/V

Predsjednik Udruge studenata FISEC Split je Joško Barbarić.

Mob.: + 385 99 407 3309
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica