hd porn

FFST

  • O nama

  • Aktivnosti

Lokacija: studentska prostorija (prizemlje zgrade)
Adresa: Radovanova 13, 21000 Split
Telefon: /


PREDSJEDNIŠTVO

Predsjednica zbora: Sonja Carić

( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

Potpredsjednica zbora: Dorotea Arlov

( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

Studentski pravobranitelj: Ines Rakela

( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

 

Predstavnici po odsjecima:

Engleski jezik i književnost

Sonja Carić – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Filozofija

Ante Kolovrat – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Hrvatski jezik i književnost

Ana Kunac – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Pedagogija

Ivana Roguljić – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Povijest

Dorotea Arlov – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Povijest umjetnosti

Antonija Crnjak – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Predškolski odgoj

Ivan Isailović – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Sociologija

Marin Spetič – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Talijanski jezik i književnost

Ana Sarjanović – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Učiteljski studij

Monika Gruja – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Facebook grupa studenata FFST-a: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_175351479143508

Facebook stranica Studentskog zbora:

https://www.facebook.com/pages/Studentski-zbor-Filozofskog-fakulteta-u-Splitu/447054615412273?ref=ts&fref=ts

Projekti:

The Split Mind

The Split Mind je višejezični časopis za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu. Pokrenut je 2005. na Filozofskom fakultetu, na Odsjeku za engleski jezik i književnost. Časopis izlazi dvaput godišnje, a Filozofski fakultet je nakladnik. Dosad je objavljeno osam brojeva, a trenutačno je u pripremi i deveti broj.

Kao i raniji brojevi, osmi je broj podijeljen na rubrike: Poezija, Proza, Eseji, Prijevodi, Drama, Strip, Fotografije, Likovna umjetnost, a od sedmog broja tu je i rubrika Iz naftalina, u kojoj se briše prašina sa starih književnih djela. U toj je rubrici u sedmom broju objavljena Smojina drama Roko 1. Krvolok, koja dotad nigdje nije bila objavljivana.

Na 300-injak stranica osmoga broja The Split Mind-a stali su brojni uratci studenata, profesora, renomiranih autora, pisaca i pjesnika u usponu. Spomenimo samo neka od poznatijih imena: Inoslav Bešker, Jadranka Pintarić, Irena Lukšić, Ivana Šojat Kuči, Marko Tomaš…

Promocije su održavane u splitskim klubovima Ghetto, Quasimodo i Kocka, u knjižari Profil, ali i izvan Splita: u Sinju, Zagrebu itd. Časopis iz godine u godinu raste brojem stranica i urednika. Da su studenti sve više zainteresirani za književnost i stvaranje književnog časopisa dokazuje činjenica da je osmi broj pripremilo dosad najbrojnije uredništvo, sastavljeno ne samo od studenata Filozofskog, nego i Građevinskog fakulteta i Umjetničke akademije u Splitu. To su poimence: Ivana Čagalj (glavna urednica), Ivan Bošković, Antun Domazet, Ružica Knezović, Luka Krstulović, Ivan Peček, Marijana Radovčić, Ana Radevenjić, Katarina Vučić i Ivana Vukušić.

Urednici su uvijek bili studenti, ali se objavljivalo i radove onih koji nisu studenti, koji su profesori, ali i poznati pisci. U dosadašnjim brojevima sudjelovali su renomirani autori poput: Predraga Lucića, Ćiće Senjanovića, Nedjeljka Fabria, Borisa Dežulovića, Ante Tomića, Sanje Pilić, Marka Pogačara, Marije Andrijašević, Zvonimira Baloga, Tomice Bajsića, Marka Tomaša, Renata Baretića, Olje Savičević Ivančević, Jurice Pavičića, Veselina Gatala…kao i mnogi drugi neafirmirani mladi autori i studenti.

Ako želite poslati svoje radove koje biste htjeli da The Split Mind objavi, želite kupiti neki od brojeva (moguće je kupiti 4., 5., 6., 7. i 8. broj), želite postati dio uredništva ili želite surađivati s časopisom na neki drugi način, kontakt je mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili broj mobitela 098 928 5108.

Porta Aurea

Pod imenom Porta Aurea prijavljen je projekt studenata povijesti umjetnosti u Splitu. Njegov cilj je općenito poticanje interesa za kulturnu i umjetničku baštinu, ali i zbližavanje te suradnja kulturnih institucija u našem gradu, povjesničara umjetnosti i mladih umjetnika. Osnovana je i Udruga studenata povijesti umjetnosti – USPUST, a organizirane su i dvije izložbe: Stvaranje u Muzeju grada Splita (17. – 31. svibnja 2010.) i Dijalektika nakon dijalektike (9.12.2010. – 11.1.2011.) u suradnji s Maticom hrvatskom u Galeriji Meštrović. Trenutno je u tijeku priprema sadržaja za objavu na web stranici udruge (http://uspust.com) u formi online časopisa.

Jadranski susreti studenata povijesti

Jadranski susreti studenata povijesti održavaju se od 2006. godine. U osnovi, sudjeluju studenti iz Splita, Rijeke i Pule, uz mogućnost suradnje s kolegama iz Trsta i ,što je manje vjerojatno, Zadra. Ove godine će se održati krajem ožujka u Splitu, kao što je i uobičajeno, od 24. do 26.3. Tema bi trebala biti Pojedinac i zajednica na istočnoj obali Jadrana.

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica