Nedjelja, Studeni 21, 2010
Dobrodošli, Gost
Za korištenje ovog foruma, pisanje komentara, tema i postova, molimo da se Prijavite ili Registrirate.    Zaboravili ste lozinku?

Studentski aktivizam.
(1 promatranja) (1) Gosta
Stranica: 1
PREDMET: Studentski aktivizam.
#94
Studentski aktivizam. prije 1 Mjesec Karma: 3
Studenti EFST odlaze u Varšavu na svjetsko natjecanje u pregovaranju

Tim studenta 1. godine diplomskog studija Poslovne Ekonomije, Gaia Vidović, Stipe Plejić i Zvonimir Popović odabran je za sudjelovanje na svjetskom natjecanju u pregovaranju (Warsaw Negotiation Round 2010) za studente prava i ekonomije diljem svijeta koje će se održati od 14. do 17. svibnja 2010. g. na Warsaw School of Economics.

Organizator natjecanja je Studentska znanstvena udruga za pregovaranje, komunikaciju i psihologiju pri Warsaw School of Economics. Od mnogobrojnih prijava, odabrano je 12 najboljih timova, među kojima je i navedeni tim studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Pregovarački timovi će imati priliku usporediti i poboljšati vještine pregovaranja sudjelovanjem u realnim poslovnim scenarijima. Svoje vještine će dokazivati u 4 pregovaračka kruga sa ciljem primjene najbolje metode pregovaranja, a zatim uspješnog predstavljanja u završnom pregovaračkom krugu pred međunarodnim žirijem koji će biti sastavljen od pravnika, profesora sa Warsaw School of Economics i drugih institucija i predstavnika iz poslovnog svijeta.
kalu
Junior Boarder
Postova: 20

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
 
#95
Student DIF-a osvojio drugo mjesto na natjecanju. prije 1 Mjesec Karma: 3
Šime Veršić osvojio drugo mjesto na natjecanju

Šime Veršić osvojio drugo mjesto na natjecanju za najbolji studentski rad u sklopu konferencije Kondicijska priprema sportaša 2010

U sklopu osme godišnje konferencije Kondicijska priprema sportaša – Trening brzine, agilnosti i eksplozivnosti, a koja je 18. do 20. ožujka održana u Zagrebu organiziralo se i natjecanje za najbolji studentski rad. Prijavilo se 16 autora i grupa autora iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Međuranodno povjerenstvo ocjenjivalo je kvalitetu članka, prezentacije i odgovore na pitanja.

Student prve godine diplomskog studija Kineziološkog fakulteta u Splitu Šime Veršić osvojio je drugo mjesto izlažući rad pod naslovom "Da li aerobna izdržljivost i morfološke mjere definiraju eksplozivnu snagu?" ČESTITAMO!
kalu
Junior Boarder
Postova: 20

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
 
#98
Odg:Studentski aktivizam. prije 1 Mjesec Karma: 0
Što drugo rećo nego BRAVO
joker12
Kriv si dok ne dokažeš suprotno
Senior Boarder
Postova: 60

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
JOKER
 
#151
Na splitskoj Ekonomiji ‘Dani karijera’. prije 3 Tjedna, 5 Dana Karma: 3
U utorak na splitskoj Ekonomiji ‘Dani karijera’

U utorak, 23. ožujka, splitski studentski ogranak AIESEC-a organizirat će na Ekonomskom fakultetu “Carrer Days” (Dani karijera), projekt upoznavanja studenata s budućim poslodavcima iz nekolicine lokalnih i nacionalnih tvrtki.

U tom dvodnevnom projektu bit će održano nekoliko radionica i seminara, dok će potencijalnim poslodavcima biti dostavljeni životopisi studenata koji za to iskažu zanimanje.

Predstavljanje programa počinje u 11 sati, a istog dana održava se i službeno zatvaranje prethodnoga splitskog programa, “Investicijom u znanje do napretka”, u kojem su sudjelovali praktikanti iz Rusije, Poljske, Kine i Perua.
kalu
Junior Boarder
Postova: 20

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
 
Stranica: 1