hd porn

Splitskom profesoru Tomislavu Nikoliću i Zvjezdanom selu Mosor nagrada "Faust Vrančić"

Jučer je na prigodnoj svečanosti upriličenoj u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta uručena “Državna nagrada tehničke kulture Faust Vrančić” za 2012. g. Nagrade je dobitnicima predao ministar znanosti, obrazovanja i sporta doc. dr. sc. Željko Jovanović, a pored ostalih, nazočan je bio i prof. dr. sc. Nedjeljko Perić, predsjednik Odbora za dodjelu nagrade.

Nagrada “Faust Vrančić” se još od 1992. g. dodijeljuje pojedincima, udrugama i drugim pravnim osobama za iznimna postignuća u djelatnostima tehničke kulture.

Pored jednog “Fausta” za životno djelo, kojega je primio mr. sc. Božidar Pasarić iz Osijeka, na današnjoj svečanosti je uručeno još deset godišnjih nagrada za pojedince i tri za pravne osobe. Jedini dobitnik iz naše županije, ove je godine g. Tomislav Nikolić, zaposlenik zajednice tehničke kulture Grada Splita i tajnik udruge Zvjezdano selo Mosor.

Ovo mu je priznanje uručeno za njegov dugogodišnji predani rad u provedbi izvannastavnih i izvanškolskih edukacijskih programa udruge Zvjezdano selo Mosor.

Djelatnosti te udruge obuhvaćaju i tehničko i prirodoslovno područje, kao i druga znanstvena područja. G. Nikolić je usto dao i iznimno značajan doprinos u prošlogodišnjem otvaranju “Muzeja tehničke kulture”, zasad smještenog  u zvjezdarnici Zvjezdanog sela Mosor.

 

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica