Službeni rezultati natječaja

U prilogu se nalaze službeni rezultati natječaja za studentske programe raspisanog  10. prosinca 2012. Svim ostalim projektima koji u rezultatima nisu navedeni nisu odobrena financijska sredstva. Ukupan iznos raspisanih sredstava je 300,00.00 kn.

Studentske udruge ili pojedini studenti koji su ostvarili pravo na sredstva putem javnog natječaja dužni su namjenski trošiti doznačena sredstva ako su namijenjena programima koji su u skladu sa Zakonom o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama i ovim Statutom. Studentske udruge ili pojedini studenti dužni su u roku od 45 dana od realizacije studentskog programa pismenim putem podnijeti izvještaj o realiziranom programu Studentskom zboru.
Izvještaj o realiziranom programu podrazumijeva detaljan financijski izvještaj sa preslikama računa te izvještaj o provođenju programa. Eventualna prenamjena sredstava moguća je jedino uz pismenu suglasnost Studentskog zbora kao predstavničkog tijela.
U slučaju nepodnošenja izvještaja o realiziranom programu ili prenamjeni odobrenih sredstava putem javnog natječaja bez suglasnosti Studentskog zbora Sveučilišta od strane Studentske udruge ili pojedinog studenta, uz nemogućnost prijave na sljedeći natječaj, Studentski zbor Sveučilišta ima pravo podnošenja kaznene prijave protiv navedenih.

Službene rezultate natječaja možete preuzeti OVDJE

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica