Nedjelja, Studeni 21, 2010

Dragi naši, zbog vaših učestalih zahtjeva i molbi ovoga puta donosimo vam kompletnu emisiju, dakle osim centralnog dijela (razgovora sa gostom), možete preslušati i najaktualnije vijesti iz studentskog života te najave zanimljivih događanja pa čak i glazbene brojeve. Nažalost, zbog tehničkih problema nismo prije uspjeli uploadat emisiju od prošlog utorka, 9. studenog, tako da većina vijesti i više nije baš toliko aktualna, al bar ćete moći uživati u milozvučnom glasiću naše druge voditeljice Ljubice. Da više ne duljim, uživajte u slušanju!

 

Više…

Sutrašnju “Iksicu” donosimo vam samo ovaj put iznimno od 15.30 sati, na novim i redizajniranim stranicama studentskog radija kojeg odsada možete pronaći na www.stopfm.com.hr.
Gost središnjeg dijela emisije bit će Marin Periš, organizator Susreta mladih Splita i okolice koji se održavaju svake treće srijede u mjesecu u splitskom sjemeništu.

 

Više…

Intervju iz prve emisije nove sezone “Iksice” od 12. listopada 2010.

 

Više…

Ljeto je već poodmaklo  iza nas, nova akademska godina je polako krenula, a s njom ukorak ide i vaša omiljena emisija. Nadamo se da ste nakon ljetnog odmora i opuštanja smogli snage za položit ispite koji su vam preostali i sada u potpunosti možete biti koncentrirani na nove studentske izazove koji su pred vama. Uigrana ekipa “Iksice” dat će sve od sebe da vam olakša, al i uljepša studentske dane.
I dalje nastavljamo u istom ritmu, svakog drugog utorka u 13 sati na www.stopfm.fesb.hr s korisnim informacijama i zanimljivim gostima.


Novu sezonu otvorit će još uvijek aktualni predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Vide Popović koji će, nadamo se, za par dana diplomirati i time završiti uspješni jednogodišnji ciklus u kojem je bio na čelu splitskih studenata. Ne sumnjamo da će Vide biti zanimljiv sugovornik našoj Kiki, a u to se možete uvjeriti ako ovog utorka od 13 sati budete s nama.

Intervju s Jelenom Barić, predstavnicom AIESECA Split. Uživajte u slušanju!

Više…

Više članaka…

Stranica 1 od 3

Početak
«
1