Čemu služi papir?

Poštovani studenti, prenosimo vam u cijelosti reakciju rukovoditelja službe za održavanje i sigurnost Sveučilišne knjižnice Velimira Garme na čin jednog ili više “akademskih građanina” našeg Sveučilišta:

Dragi korisnici prostora Sveučilišne knjižnice!

Ovo nije prvi put da se ovakvi i slični nemili slučajevi događaju u našem objektu. Moram biti iskren i priznati da nemam dovoljno znanja za prepoznati rukopis i sadržaj poruke koja je odaslana ovim, u najmanju ruku neukusnim, činom.

Dragi studenti i ostali korisnici objekta, morate znati da o čistoći cijele zgrade, koja ima površinu od preko 20 000 m² i 25 sanitarnih čvorova, brinu svega ČETIRI (4) spremačice i da je zgrada natprosječno uredna.

U tim osobama koje, uz izuzetne napore, vode brigu o vašem zdravlju, prepoznajte svoje majke koje, također teško radeći, zarađuju da biste Vi mogli bezbrižno studirati! Samo malo Vaše pažnje učinilo bi njihov posao dostojnim čovjeka!

Pitam Vas – gdje to za samo PET (5) kuna mjesečno imate besplatni internet, klimatiziran prostor sa 17 sati dnevnog korištenja, vrhunsku lampu na radnom stolu i pristup knjižnoj građi druge po veličini knjižnica u Hrvatskoj?!

Pitam Vas – koliko puta niste imali svjetla u čitaonicama, koliko puta niste imali zadovoljavajuće klimatske uvjete, koliko puta niste imali pristup internetu, koliko puta ste imali neispravne liftove, koliko puta ……?

Ponovno Vas molim da domaćinskim odnosom prema imovini, koju vam je društvo dalo na korištenje, omogućite i novim naraštajima ugodan boravak u ovom objektu!

S vjerom u Vašu odanost i dostojanstvo,

Rukovoditelj službe za održavanje i sigurnost
Velimir Garma dipl.ing.el.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica