Natječaj za stipendije EFA 2012

Europski Forum Alpbach (EFA) objavljuje natječaj za dodjelu 500 stipendija za EFA 2012., koji će se ove godine održati od 16.8. do 1.9. u austrijskom mjestu Alpbach.
Krovna tema ovogogišnjeg Foruma je „Expectations – the Future for the Young“.

Krajnji rok za prijavu je 8.5.2012. Prijaviti se mogu studenti i oni koji su diplomirali u dobi do 30 godina (svi državni i privatni fakulteti). Stipendija pokriva troškove sudjelovanja, smještaja te džeparac. Službeni jezici Foruma su njemački i engleski. Detaljnije informacije pročitajte na www.alpbach.org ili u letku.

Europski Forum Alpbach je najznačajnija austrijska multidisciplinarna ljetna konferencija, tzv. „Think Tank“. Osnovana je 1945. godine u mjestu Alpbach u pokrajini Tirol, od kada se održave jednom godišnje u isto vrijeme. Svake godine oko 4.000 ljudi sudjeluje na 8 simpozija, 16 seminara, 2 ljetne škole, glazbenom i kulturnom programu te mnogobrojnim drugim događajima. Voditelji seminara, sudionici na simpozijima su ugledni europski i svjetski znanstvenici, profesori, stručnjaci iz prakse, diplomati i državnici.

Obrazac za prijavu na engleskom jeziku

Brošura Europskog Foruma Alpbach

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica