Evo posla studenti!
Ponedjeljak, 13 Veljača 2012 18:08

…Za one koji se žele pridružiti i postati dio profesionalnog animacijskog teama koji radi u hotelima diljem Hrvatske… Tvrtka Theatrum organizira besplatnu obuku za turističkog animatora, a najbolji pojedinci dobit će posao u najboljim hotelima i kampovima u Hrvatskoj.

Mladi ljudi koji imaju potrebne karakteristike i motiv da postanu turistički animatori, a odlično govore najmanje jedan svjetski jezik sudjelovati će na besplatnom seminaru obuke turističkih animatora u organizaciji tvrtke Theatrum, a najbolji pojedinci dobit će i posao u najboljim hrvatskim hotelima i kampovima u predstojećoj sezoni.

Inače riječ je o uslužnoj djelatnosti  koja upotpunjuje sadržaje turističkih objekata vodeći računa o slobodnom vremenu gosta s individualnim pristupom u odnosu na kulturu, interese i očekivanja.

Zainteresirani neka pošalju životopis na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 18. veljače, a više informacija možete saznati na 0913592771.

www.theatrum.hr

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS