Natječaj za sudjelovanje – YEEP projekt

Projekt YEEP! je projekt koji provodi konzorcij partnera na ćelu s CEPOS-om – Centrom za poticanje poduzetništva i obrtništva – Split, Zdravim gradom iz Splita, Hrvatskom akademskom zajednicom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured u Splitu, te brojnim suradničkim organizacijama i pojedincima.

Projektne aktivnosti uključuju uzbudljive parlaonice, radionice, izlete i mogućnost stjecanja pripravničkog iskustva u lokalnim tvrtkama, ustanovama i udrugama s ciljem unapređenja mogućnosti razvoja vlastite profesionalne karijere i kvalitetnog zapošljavanja i/ili samozapošljavanja.

*Na natječaju mogu sudjelovati mladi ljudi:*
– od 16-30 godina starosti,
– s boravištem na području Splitsko-dalmatinske županije,
– koji su ili nezaposleni
– ili su učenici, odnosno studenti srednjih škola i fakulteta na području Splitsko-dalmatinske županije, po mogućnosti završne godine školovanja,
– koji žele svoju karijeru usmjeriti prema kvalitetnijem i dinamičnijem profesionalnom napredovanju i pronalaženju radnog mjesta unutar ili izvan struke, a sukladno svojim talentima, interesima, potrebama i mogućnostima.

*Za sudjelovanje na natječaju potrebno je dostaviti:*
– ispunjenu prijavnicu,
– svoj životopis,
– kratko motivacijsko pismo (u kojem se navode razlozi zbog koji se žele uključiti u projekt YEEP! te kratki opis svog idealnog radnog mjesta).

Rok za dostavu prijavne dokumentacije je 10. kolovoza 2011.g.

Prijavna dokumentacija može se dostaviti :
e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ili na faks broj 323 052
ili na poštansku adresu:  CEPOS – Centar za poticanje poduzetništva i obrtništva – Split, Kralja Zvonimira 14/XI, 21000 Split.

Detaljnije informacije i obrasci ovdje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica