Studentski dan športa i aktivizma

U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Splitskog Sveučilišnog športskog saveza, Sveučilišne športske udruge i zajedno sa Hrvatskim sveučilišnim športskim savezom u petak 27. svibnja na splitskoj Rivi obilježiti će se Studentski dan športa i aktivizma. Bogati športski i zabavni sadržaj započeti će u 10 sati, a trajati će do kasno u noć.

Studenti iz Zagreba i Osijeka također će obilježiti ovaj dan sličnim manifestacijama, dok će studenti u Rijeci ove godine to napraviti ranije, a sve u svrhu promocije sveučilišnog športa i studentskog aktivizma na fakultetima.

U športskom dijelu programa održati će se turniri u uličnom nogometu, uličnoj košarci i mini rukometu za ekipe od tri igrača (sa jednim igračem kao zamjena), a biti će i prezentacija grupnih oblika vježbanja i borilačkih vještina poput aerobika i break dance-a. U više zabavnom i malo manje športskom duhu biti će održan i mali turnir od tri discipline (potezanje konopa, trčanje u vrećama i kviz) u kojem će deseteročlane ekipe braniti boje svojeg fakulteta. I studentske udruge predstaviti će se svima zainteresiranima svojim edukativnim materijalima, a cjelodnevni sadržaj biti će popraćen ritmom DJ-a.

Športski dio:
-ulični nogomet (3 igrača + 1 zamjena)
-ulična košarka (3 igrača + 1 zamjena)
-mini rukomet (3 igrača + 1 zamjena)
-aerobik
-break dance

Zabavno-športski dio (ekipe 10 članova):
-potezanje konopa (5 sudionika)
-trčanje u vrećama (5 sudionika)
-kviz (5 sudionika)

Edukativni dio:
-predstavljanje studentskih udruga

Navečer uz proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada atmosferu će dodatno podići Marijan Ban i Diktatori.

Sve ekipe koje budu sudjelovale biti će nagrađene, a hrana i piće za sudionike natjecanja su besplatni. Prijaviti se možete do 25. svibnja na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , na mobitel 091/44 33 916 ili fax 021/383 441.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica