Splitski studenti turistički animatori

Studenti Sveučilišta u Splitu , prošle godine u našem gradu osnovali su tvrtku koja  se baviti animacijom u turizmu te zaposlili niz svojih kolega sa Sveučilišta. Nakon uspješno odrađene prošlogodišnje sezone, mladi poduzetnici kreću dalje i pozivaju svoje kolege da im se pridruže i postanu dio profesionalnog animacijskog teama  koji radi u hotelima diljem Hrvatske! Inače riječ je o uslužnoj djelatnosti  koja upotpunjuje sadržaje turističkih objekata vodeći računa o slobodnom vremenu gosta s individualnim pristupom u odnosu na kulturu, interese i očekivanja.

Studenti koji imaju potrebne karakteristike i motiv da postanu turistički animatori a odlično govore najmanje jedan svjetski jezik sudjelovati će na seminaru obuke turističkih animatora u organizaciji tvrtke Theatrum.

Redovnim pohađanjem i uspješnim završetkom seminara, dobit će priliku raditi u najboljim domaćim i internacionalnim hotelima, turističkim naseljima i kampovima diljem Mediterana.

Želiš li i ti postati turistički animator, dovoljno je poslati životopis na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Za više informacija posjeti www.theatrum.hr

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica