Priopćenje sa sjednice Senata Sveučilišta u Splitu

Senat Sveučilišta u Splitu je na sjednici održanoj 16. veljače donio odluku o usvajanju novih studijskih programa. Posebno je značajno da je usvojen program integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Medicine koji će se izvoditi na engleskom jeziku.To je prvi takav studij koji otvara mogućnost studiranja stranih studenata na splitskom sveučilištu.

Pored toga usvojen je i program sveučilišnog poslijediplomskog doktorskog studija Translacijska istraživanja u biomedici. Ponudu studijskih programa obogatit će i Sveučilišni studijski centar za stručne studije uvođenjem specijalističkog diplomskog stručnog studija Politehnika.

Senat Sveučilišta je na prijedlog Studentskog zbora, usvojio novi Statut Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu kojim će se regulirati provođenje studentskih izbora.

Odlukom Senata odobren je besplatan upis i smještaj u Studentski dom petorice studenata hrvatskih iseljenika u Čileu. Takvu mogućnost delegacija Sveučilišta je prigodom posjeta Čileu ponudila tamošnjim mladim Hrvatima kojima bi mogućnost studiranja na splitskom sveučilištu mogla biti zanimljiva.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica