Izložba radova u sklopu Festivala znanosti

Pozivamo vas da pošaljete radove na izložbu koja će se održati u sklopu Festivala znanosti pod nazivom: “Pod svjetlom mikroskopa”. Želja nam je u sklopu Festivala znanosti organizirati izložbu mikroskopskih fotografija koje spajaju znanost i umjetnost. Na ovoj izložbi našim sugrađanima želimo predstaviti fascinantne priče čarobnog mikrosvijeta koje dolaze iz laboratorija znanstvenih ustanova u Splitu.

Naputak:
– fotografije trebaju biti na CD-u, pripremljene za razvijanje na veličinu 20×30, u jpeg ili tiff formatu rezolucije 300 dpi
– uz fotografiju treba napisati opis fotografije; maksimalna dužina teksta je 1800 znakova (1 kartica teksta)
– u popratnom dokumentu napisati: ime i prezime autora, ustanovu, adresu, telefon, e-mail adresu, naziv fotografije i datum fotografiranja
– zaprimljeni CD-ovi ne vraćaju se
– broj prijedloga je neograničen
– rok prijave je do 15. ožujka 2011.
– fotografije snimljene na CD-u poslati na adresu: Livia Puljak, Medicinski fakultet u Splitu, Šoltanska 2, 21000 Split, s naznakom “Za izložbu” ili ih donijeti osobno na Medicinski fakultet.

Povjerenstvo za odabir fotografija će odabrati radove koji će biti izloženi u centru Splita za vrijeme trajanja Festivala znanosti, od 11. do 16. travnja 2011.
Organizator zadržava pravo izlaganja i reproduciranja poslanih radova
Fotografije/skice za izložbu mogu poslati svi zainteresirani studenti, zaposlenici i suradnici znanstvenih ustanova u Splitu.

Izložba će se otvoriti u ponedjeljak, 11. travnja 2011. godine.

Kontakt:
doc. dr. sc. Livia Puljak, Medicinski fakultet u Splitu
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prati nas na

Kontakt

  • Adresa: Ruđera Boškovića bb
  • Split, 21000, Hrvatska

Nalazite se: Naslovnica